What makes David's day?
“Als ik een goeie week gehad heb op het werk, dan is het weekend ook goed”

Deel deze testimonial
“Ik zorg samen met Kyriana en Siel dat de productie in goede banen verloopt. Wij sturen de andere afdelingen aan, zodat er zo weinig mogelijk fouten gebeuren en alle collega’s vlot kunnen doorwerken. Ik ben een perfectionist. Ik hou ervan dat alles correct is. Een goeie werkdag is de klanten gelukkig maken. Wat ik zelf niet zou willen ontvangen, lever ik ook niet af. Enkel het beste is goed genoeg.”
“Om de collega’s te motiveren, doen we een praatje met hen, luisteren hoe hun werkdag is en wat hen motiveerde om bij ons te komen werken. We sturen ook aan en geven uitleg. We proberen hen bij te staan in hun job. Mijn tip voor nieuwe medewerkers: niet direct panikeren. Het is veel om in één keer te leren, maar wij zijn er altijd om hen te begeleiden. Als ze problemen hebben, mogen ze altijd naar ons komen. Ze staan er niet alleen voor.”
Doorzetter
"Mijn lijfspreuk op het werk is: ‘t Is verre weekend!’ Dat zeg ik soms al op maandagochtend. Iedereen heeft dan direct een big smile op het gezicht, je kan mensen ermee aan het lachen brengen.”
“Bij ons zijn er altijd doorgroeimogelijkheden. Ik ben zelf begonnen op de verpakkingsafdeling, bij de hamburgers. Die moesten nog handmatig gestickerd en in doosjes gezet worden. Nu gebeurt dat machinaal, maar toen niet. Ze stonden daar met drie aan de machine. Maar ik deed het werk zo snel dat ze van drie man één gemaakt hebben. Ik zet graag door en geef niet graag af. Zo werd ik opgemerkt en ben ik na enkele jaren afdelingsverantwoordelijke van de verpakking geworden. En sinds iets meer dan anderhalf jaar ben ik nu assistent PQ.”
“Ik ben redelijk op mijn job gesteld. Dus als ik een goeie week gehad heb op het werk, dan is het weekend ook goed, omdat ik weet dat hier alles in orde is. In mijn vrije tijd doe ik aan petanque, en ga ik garnaalvissen in De Panne. Dat heb ik geleerd van mijn vader, en hij leerde het van mijn opa. Het is een hobby van vader op zoon. Intussen hebben we materiaal gekocht en gaan we met de ganse familie het water in. Heel geestig om te doen. Zolang ik achteraf mijn buikje vol kan eten, ben ik tevreden. Het gebeurt wel soms dat we met lege handen thuiskomen. Het ligt eraan hoe de zee is. En als het stormt, blijven we thuis.”
Mijn favoriete product?
“Het barbecuegebraad! Dat bak je eerst volledig op de barbecue, dan snijd je het in lapjes, en die bak je dan nog eens kort op het rooster. Heel lekker! Ik hou enorm van barbecue. Mij zie je altijd rond het vuur. Ik bak graag en ik eet ook heel graag. Ik ben eigenlijk afgestudeerd als chef-kok, gespecialiseerd in grootkeuken. En zo ben ik na mijn studies hier terechtgekomen.”
David