Coördinator Productie en Kwaliteit
Heb je een passie voor productieprocessen en ben je gedreven om kwaliteit en voedselveiligheid naar een hoger niveau te tillen?
Solliciteer nu!
Zo ziet je dag eruit
De Coördinator Productie en Kwaliteit staat in voor het plannen, opvolgen en optimaliseren van de productieprocessen. Hij/zij waakt over de kwaliteitsnormen en de naleving van voedselveiligheidsvoorschriften (HACCP, ACS en IFS) Het doel is een efficiënte productie te combineren met constante kwaliteitsverbetering en naleving van wettelijke en interne standaarden.
Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden
1. Productiecoördinatie
- Opstellen en opvolgen van de dagelijkse productieplanning.
- Beheren van de capaciteit en efficiënt inzetten van personeel en middelen.
- Signaleren en oplossen van operationele problemen.
- Optimaliseren van processen om rendement en doorlooptijd te verbeteren.
2. Kwaliteitsbeheer
- Toezien op de naleving van kwaliteits- en hygiënevoorschriften (HACCP, ACS en IFS).
- Uitvoeren en opvolgen van interne controles en audits.
- Registreren en analyseren van afwijkingen, klachten en non-conformiteiten.
- Implementeren van corrigerende en preventieve maatregelen.
3. Documentatie en rapportage
- Bijhouden van kwaliteitsregistraties en productiegegevens.
- Opvolgen en actualiseren van werk- en kwaliteitsinstructies.
4. Teamcoördinatie en opleiding
- Aansturen en begeleiden van productiemedewerkers.
- Opleiden en sensibiliseren van medewerkers rond kwaliteit, veiligheid en hygiëne.
- Fungeren als aanspreekpunt bij vragen of problemen op de werkvloer.
5. Verbeterprojecten
- Initiëren van verbeteracties op vlak van efficiëntie, kwaliteit en veiligheid.
- Meewerken aan implementatie van nieuwe machines, technieken of systemen.
- Signaleren van besparings- en optimalisatiemogelijkheden.
Wat vragen wij?
Opleiding en ervaring
- Bachelor of gelijkwaardig door ervaring (bv. voedingstechnologie, agro-industrie, industrieel ingenieur, …).
- Ervaring in een productieomgeving (voedingssector is een pluspunt).
- Kennis van kwaliteitsnormen en voedselveiligheidssystemen.
Kennis en vaardigheden
- Sterk organisatorisch en analytisch vermogen.
- Leiderschapsvaardigheden en overtuigingskracht.
- Stressbestendig en probleemoplossend.
- Goede kennis van MS Office, ERP en kwaliteitssoftware.
Persoonlijke competenties
- Resultaatgericht en nauwkeurig.
- Communicatief en teamgericht.
- Hands-on ingesteld en bereid om ook operationeel bij te springen.
- Proactieve houding en verbeteringsgericht.
Wat bieden wij?
- Een veelzijdige functie met verantwoordelijkheid in een dynamisch bedrijf.
- Directe impact op productie en kwaliteit.
- Mogelijkheden tot groei en verdere specialisatie.
- Correcte verloning in lijn met ervaring en competenties.
Interesse?
Solliciteer nu!Heb je nog vragen?
Wens je meer informatie over een vacature of sollicitatie? Bel ons vrijblijvend op 051/59.10.56
of stuur een mailtje naar jobs@carroo.be
Over Carroo
Carroo, gespecialiseerd in ambachtelijke vleesbereidingen, combineert vakmanschap met passie voor smaak. Werk jij mee aan eerlijke producten vol authenticiteit?