Ik ben diepvriesmagazijnier. Ik verzorg de afwerking van diepvriesorders en verwerk ook de binnenkomende voorraad in ons stockbeheerssysteem. Zulke dingen, de hele dag lang, in en uit de diepvries. Het is een serieuze verantwoordelijkheid, maar ik probeer alles zoveel mogelijk zelf te doen. Soms heb ik eens hulp nodig, maar meestal doe ik het alleen.
De ideale werkdag voor mij, dat is als alles goed verloopt, dat we allen enthousiast zijn en leute kunnen maken. Het maakt niet uit met wie. Maar met lader-losser Kevin heb ik het meeste contact. Hij moet veel aan de diepvries passeren, leveringen brengen, bestellingen ophalen… En zo hebben wij de de beste band gekregen.
Een positieve sfeer is een grote kernwaarde bij DKO. Hier wil men collegialiteit creëren. En dat lukt wel. Ik ben hier nog altijd content. "’t Moe zin dak me goed voeln ier!" Anders zat ik hier geen 13 jaar.
Aan mensen die hier willen komen werken zou ik zeggen dat je moet kunnen doorzetten. Er zijn er die hier beginnen, maar het te koud vinden en te snel opgeven. Ik kan er goed tegen, na al die tijd. Ik heb een goeie jas aan, en ik probeer door te doen. Niet te snel opgeven, ’t is voor d’échte (lacht)! Mijn stopwoordje is Abèja. Wat wil dat zeggen? Aja geweun, ’t es goed, abèja! Niet meer, niet minder.
Mij kan je altijd een plezier doen met de côte à l’os van DKO. Ik maak deze het liefste klaar op de barbecue. Gewoon kruiden met peper, zout en rozemarijn. Lekker puur!