Home > Waarom DKO?

Waarom DKO?

FAMILIEBEDRIJF

FAMILIEBEDRIJF


Management, directie en verantwoordelijken makkelijk aanspreekbaar. Stap mee in ons groeiverhaal, DKO levert dagelijks benodigdheden voor 300.000 maaltijden


MENSEN KRIJGEN ALLE KANSEN

MENSEN KRIJGEN ALLE KANSEN


Doorgroeien kan altijd, steeds ruimte voor initiatief, mogelijkheid tot opleidingen


INNOVATIEF

INNOVATIEF


We maken gebruik van moderne infrastructuur, alles is up to date.


KWALITEITSVOL

KWALITEITSVOL


DKO levert dagelijks essentiële componenten om duizenden mensen van een kwaliteitsvolle maaltijd te voorzien. Werken bij DKO is meeschrijven aan dat verhaal en een verschil maken.


Bedrijf in volle groei

Bedrijf in volle groei


Bedrijf in volle groei, werkzekerheid, ambitieus bedrijf


GOEIE WERKSFEER

GOEIE WERKSFEER


Gelukkig zijn op het werk en sfeer is belangrijk. We hebben maandelijks een nieuwsbrief voor medewerkers (DKhallO) om iedereen op de hoogte te houden.

Wie zijn we?

“Het is onze missie om onze klanten kwaliteitsvolle vleesproducten aan te bieden, zodat hun consument van een lekkere maaltijd kan genieten!”

In 1980 richtten wij een bescheiden slagerij op. We werkten er met een tweetal leerjongens, maar de verkoop en leveringen aan de lokale horeca ontwikkelden zich gestaag. Meer dan dertig jaar later is Dekeyzer-Ossaer uitgegroeid tot een vleesverwerkend familiebedrijf dat in heel Vlaanderen levert.

Vlees verwerken zit diepgeworteld in onze onderneming. We groeien continu in de portionering en distributie van vlees, gevogelte, gehakt- en vleesbereidingen en aanvullende verse producten. Bovendien heeft de markt al lang geen geheimen meer voor ons.

Onze levenslange ervaring geven we stilaan door aan onze vier zonen. Samen streven we naar voortdurende verbetering. Op naar een smakelijke toekomst!

Johan Dekeyzer, Marie-Rose Ossaer,
Kurt, Steven, Stijn en Kevin Dekeyzer

Onze troeven

ERVARING DIE TELT


Een goed eindproduct is de som van gekeurde grondstoffen, een gezond en veilig verwerkingsproces, een grondig opgeleid team en eigen opgebouwde know-how.

KWALITEIT


Voor onze versnijdingen en bereidingen gebruiken we enkel het beste vlees. Kwaliteitsproducten leveren is dan ook een must voor onze werknemers.

DAGELIJKSE LEVERINGEN


We zorgen er voor dat uw bestelling zo vers mogelijk geleverd wordt. Ons fijnmazig distributienetwerk spreidt zich uit over heel Vlaanderen.

STERKE PRIJSZETTING


Door efficiënte werkmethodes en integraties van geautomatiseerde verwerkingsmachines, hanteren wij een sterke prijszetting.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook en LinkedIn en blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste vacatures.

Bel mij op!