Home > Sollicitatieprocedure - bediende

Sollicitatieprocedure - bediende

STAP 1.

Verstuur je cv via het online invulformulier op de gewenste vacature.

STAP 2.

We evalueren de sollicitatie. Iedereen krijgt sowieso bericht, negatief of positief. Indien positief, nemen we contact op om een afspraak vast te leggen voor een eerste, verkennend gesprek.

STAP 3.

Tijdens een eerste gesprek peilen we naar verwachtingen, ervaring en competenties. Nu beide partijen elkaar wat beter kennen, vragen we aan de sollicitant om een motivatiebrief te schrijven.

STAP 4.

Na een positieve evaluatie van het eerste gesprek en de motivatie, volgt een tweede gesprek met de leidinggevende van de afdeling. Afhankelijk van de vacature vragen we om een opdracht te volbrengen of nodigen we je uit voor een kijkdag. Zo weten we zeker dat jij de juiste persoon bent voor de job en jij zeker bent dat deze job aan al jouw verwachtingen voldoet.

STAP 5.

Indien de hele procedure succesvol is, volgt er eventueel een derde gesprek. Zo kunnen de laatste vragen beantwoord worden en komen we een contractvoorstel overeen. We prikken een datum voor ondertekening en opstart. Je nieuwe carrière kan van start gaan.

STAP 6.

Je eerste dag. Iedereen kan rekenen op een persoonlijk onthaal en grondige kennismaking en opleiding. Tijdens de eerste dagen volgen we op hoe het met je gaat.

STAP 7.

Na enkele weken zitten we rond de tafel om de verwachtingen van beide partijen te evalueren. Sowieso staat de HR-afdeling altijd voor je klaar voor ondersteuning of bij vragen/opmerkingen.

STAP 8.

You're one of the family!

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook en LinkedIn en blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste vacatures.

Bel mij op!